Meer treinen naar kust van zaterdag tot woensdag door het mooie weer

De NMBS versterkt de volgende dagen haar treinaanbod naar de kust voor het zonnige weer. Van zaterdag 22 juni tot en met woensdag 26 juni worden in totaal 34 bijkomende treinen ingezet, goed voor meer dan 31.000 extra zitplaatsen.

Zaterdag en zondag vertrekken onder meer telkens twee bijkomende treinen vanuit Luik in de richting van Oostende, aangevuld met een bijkomende trein vanuit Leuven richting Oostende en een trein vanuit Hasselt richting Blankenberge. 's Avonds keren deze treinen terug.

De NMBS voegt eraan toe dat reizigers dankzij het weekendbiljet 50 procent korting krijgen voor een heen- en terugreis naar alle bestemmingen binnen België. Dit retourbiljet is geldig gedurende het hele weekend, vanaf vrijdagavond 19 uur tot zondagavond.

Maandag, dinsdag en woensdag vertrekken telkens twee bijkomende treinen vanuit Leuven naar Oostende, aangevuld met een bijkomende trein vanuit Brussel-Zuid naar Blankenberge. Deze treinen keren 's avonds terug, met Leuven als eindstation voor de trein vanuit Blankenberge.

De dienstregeling van en naar de kust is te raadplegen via de website en de app van NMBS.

Meest gelezen