Ex-miss-België Tanja Dexters en vriend even opgepakt in drugszaak

In de regio Herentals in de Antwerpse Kempen zijn vanmorgen vijf mensen opgepakt in het kader van een drugsonderzoek. Ook Tanja Dexters, ex-miss-België, en haar vriend werden opgepakt en worden verhoord. Intussen is iedereen weer vrijgelaten.

Vanmorgen voerde de lokale politie Neteland zeven huiszoekingen uit in het kader van een drugsonderzoek, onder andere bij filiaalhouders van KIA, DAF en Jaguar. Vijf mensen werden opgepakt, waaronder ex-miss-België Tanja Dexters en haar vriend, die eigenaar is van de filialen. Zij werden vandaag verhoord, maar werden net zoals de anderen weer vrijgelaten.

Bij de actie werden veertig politiemensen en vijf drugshonden ingezet. Er werden ook drie auto's in beslag genomen, die nu verder worden onderzocht. De directie van de garages laat alvast weten "verrast" te zijn door het onderzoek van de politie. De filialen blijven dan ook gewoon geopend. 

Tanja Dexters kwam al eerder in opspraak omdat ze vluchtmisdrijf zou hebben gepleegd bij een ongeval. Dexters zat toen in de wagen met haar vriend en botste op hun voorligger op de E313 in Olen. Nog voor de politie aankwam, werden Tanja Dexters en de bestuurder opgehaald door een vriend. 

De garage-Peeters bevindt zich aan de Herenthoutseweg in Herentals.
Vlakbij ligt ook een KIA-garage van de vriend van Dexters.
Naast de KIA-garage bevindt zich een DAF-garage van dezelfde eigenaar.

Meest gelezen