Keanu Reeves als Disney-prins: "Beter dan dit wordt het niet!"

Er was het bioscoopsucces met de nieuwste "John Wick"-film. Er was een opmerkelijke slow motion-passage in de romantische komedie "Always be my maybe" op Netflix, die leidde tot een stortvloed aan memes en gifs. Er was zijn "Ik voel me eenzaam"-uitspraak op een celebritywebsite, een uitspraak die uiteindelijk al heel oud bleek te zijn. Er was zijn verbaasde reactie toen men hem op de rode loper van "Toy story 4" opmerkzaam maakte van het feit dat het internet verliefd op hem geworden was: "Dat is mesjogge!" Het bracht datzelfde internet ertoe om de 54-jarige acteur nu al massaal te nomineren voor "Person of the year 2019" van het Amerikaanse tijdschrift Time. En nu krijgt Reeves nog een extra duwtje, als droomprins uit diverse animatiefilms.

"Ik heb Keanu als een Disney-prins getekend omdat dat aanvoelde als de juiste manier om te doen", aldus Buzzfeed-medewerkster Crystal Ro die de tekeningen van Reeves maakte in de animatiesetting van onder andere "Sneeuwwitje", "Assepoester", "Aladdin" en "Beauty and the beast". In deze laatste is Reeves het beest, terwijl hij in "Pocahontas" dan weer John Smith is.

Op nieuwswebsites volgden alvast titels, die veelal neerkwamen op "Dit is ronduit perfect" of "Beter dan dit wordt het niet". Oordeelt u zelf (klik op de pijltjes om de verschillende foto’s te zien):

En dus is de conclusie nog meer dan ooit:

Meest gelezen