"Het was een erg leuke ontdekking te zien dat Lady Gaga mijn ring droeg"

Op zich was het misschien niet zo opzienbarend nieuws toen Lady Gaga afgelopen weekend het 'Pride Weekend'-evenement in New York aftrapte, ware het niet dat ze een bijzondere ring droeg. Die ring was immers van de hand van een Belgische juwelenontwerper, de 25-jarige Dries Criel. Met een kostprijs van 3.750 euro en volledig naar haar smaak gemaakt was het niet moeilijk om de aandacht op het sieraad gericht te krijgen. Tot jolijt van de ontwerper natuurlijk.

In "De ochtendshow" van MNM genoot Criel alvast nog steeds na van de aandacht die hem dankzij Lady Gaga te beurt viel: "Absoluut, het is een heel goede morgen! Zeker en vast. Twee dagen geleden droeg Lady Gaga immers een ring van mij, een ring die speciaal voor haar gemaakt was."

"Haar vaste stylist, Tom Eerebout, is een Belg. We hadden elkaar ontmoet op een evenement. Hij was een enorme fan van mijn collectie, die hij dan aan haar getoond heeft. Zij was blijkbaar ook onmiddellijk een fan. Ik heb dan voor haar een van de ringen gepersonaliseerd en 2 dagen geleden is ze ermee gespot. Sindsdien is die nog niet van haar vinger geweest. Als hij te krap zit, dan is dat alvast mooi meegenomen." (lacht)

"Het is een 'reversible ring'. Aan de ene zijde zijn er diamanten, aan de andere kant staat het logo van 'House/Haus of Gaga'. Hij is volledig op maat gemaakt."

"Ik had vooraf een berichtje van haar stylist gekregen en ben dan op het internet beelden van haar gaan opzoeken. Het was een erg leuke ontdekking te zien dat ze die ring droeg. Het is alvast sneller gebeurd dan ik verwacht had."

"Nee, Lady Gaga heb ik nog nooit persoonlijk ontmoet. Maar wie weet, ooit misschien? Maar sowieso is dit al een hoogtepunt. Ik ben hier heel blij mee."

Meest gelezen