VRT

Na de Noordzee volgt de Middellandse Zee: Arnout Hauben trekt van Gibraltar naar Jeruzalem

Na het Eén-programma "Rond de Noordzee" vertrekken Arnout Hauben en zijn ploeg dit najaar op een nieuwe avontuurlijke tocht, "Dwars door de Middellandse Zee". Voor deze nieuwe reeks trekt Hauben van west naar oost, van Gibraltar naar Jeruzalem, langs bekende en minder bekende eilanden, en gaat hij op zoek naar het verhaal van de mensen die bij en met de Middellandse Zee leven. 

"Rond de Noordzee" was wekelijks goed voor één miljoen kijkers en krijgt een vervolg. Deze keer speelt alles zich af rond de Middellandse Zee. Arnout Hauben krijgt daarvoor opnieuw het gezelschap van cameraman Philippe Niclaes en geluidsman Ruben Callens (die ook de dronebeelden maakt).

Het programma "Dwars door de Middellandse Zee" wordt gemaakt door productiehuis De chinezen en wordt ten vroegste in 2020 uitgezonden op Eén. 

Meest gelezen