Nicolas Economou/NurPhoto

Lichaam van man valt uit landingsgestel van vliegtuig in tuin in Londen

In Londen is een man uit het landingsgestel van een vliegtuig gevallen vlak voor de landing. De man was waarschijnlijk tijdens de vlucht overleden door de extreem koude temperaturen in het landingsgestel. Het gaat om een vliegtuig van Kenya Airways dat van Nairobi onderweg was naar Londen. 

Afgelopen zondag is het lichaam van een man uit een vliegtuig gevallen. Zijn lichaam werd in een tuin in Londen gevonden. De politie vermoedt dat het om een verstekeling gaat die zich in de ruimte van het landingsgestel had verborgen tijdens de vlucht. Ze probeert de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. 

De man was vermoedelijk op het moment van de val al om het leven gekomen door de kou en zuurstofgebrek. Hij viel waarschijnlijk uit het toestel toen de piloot wilde landen op Heathrow Airport en het landingsgestel opende. Het lichaam belandde in de tuin van een huis in het zuiden van Londen. De bewoner van het huis en de buurman zijn geschokt. 

Volgens de autoriteiten overleven vluchtelingen zelden dit soort gruwelvlucht. Doorgaans sterven migranten in landingsgestellen door de kou of een gebrek aan zuurstof. De temperatuur in het landingsgestel kan dalen tot ongeveer 50 graden onder nul en er is ook bijna geen zuurstof tijdens de vlucht. 

Meest gelezen