Met de Waterbus naar de Tour in Brussel: geen filestress en geen parking zoeken

Dit weekend is het zover, dan start de Tour de France in Brussel. Er wordt veel verkeersdrukte verwacht en daarom is de Waterbus een goed alternatief om Brussel op een vlotte manier te bereiken.

Voor de start van de Tour de France wordt een massale toeloop naar Brussel verwacht. Van 4 tot 7 juli wordt er dan ook heel wat verkeer verwacht en problemen voor de bezoekers om een parkeerplek in de hoofdstad te vinden.

"Speciaal voor de Grand Départ hebben we ervoor gekozen om de bus ook later op de avond in te zetten. Normaal stopt de Waterbus om 18 uur in Vilvoorde, maar nu doen we er een extra vaartraject bij", vertelt Linda Presburg van kanaaltochten Brabant. Zo zal de Waterbus terug aankomen om 20 uur 's avonds in Vilvoorde. 

Geen stress

Met de Waterbus kan je stress vermijden en Brussel op een aangename manier bereiken. De Waterbus is een vlot (én klokvast) vervoermiddel van Vilvoorde tot in het centrum van Brussel. Je kan op- en afstappen in Vilvoorde, Neder-over-Heembeek, Laken, Molenbeek en Brussel. Geen sprake van filestress of het vinden van een parkeerplek. Bovendien kies je ook voor een ecologische oplossing als je de wagen thuis laat.

Meest gelezen