Roeselaarse Kajakvaarders geëvacueerd in Frankrijk na storm

Deze voormiddag weten de Roeselaarse Kajakvaarders of ze hun wildwaterstage in Frankrijk kunnen voortzetten. Zo'n 50 leden en begeleiders werden gisteren op de eerste dag van hun stage geëvacueerd na een storm. Iedereen bleef gelukkig ongedeerd.

"De ongewenste wildwaterpret kwam er na onze eerste duik in het water", zegt Sophie Lapere van de Roeselaarse Kajakvaarders ter plekke in Saint-Pierre de Boeuf aan de Rhône. "Met de hulp van de brandweer is iedereen veilig in de plaatselijke sporthal geraakt. Gelukkig bleef iedereen rustig." De brandweer en andere diensten controleren dinsdagvoormiddag of de Roeselaarse Kajakvaarders hun kamp kunnen verderzetten. Hopelijk komt er dus toch nog leuke wildwaterpret voor hen.

Roeselare, Kajakvaarders, kamp, evacuatie

Meest gelezen