2019 Invision

Rapper A$AP Rocky opgepakt in Zweden wegens geweldpleging

De Amerikaanse zanger A$AP Rocky, die ook zou optreden op het afgelaste Vestiville-festival in Lommel vorig weekend, is van zijn vrijheid beroofd in Zweden. Hij zou in Stockholm een man hebben aangevallen.

New-Yorker A$AP Rocky, met zijn echte naam Rakim Mayers,  is samen met drie lijfwachten opgepakt in Stockholm.  Volgens de Zweedse justitie bestond het gevaar dat ze het land zouden verlaten. Ten laatste zaterdagmiddag moet duidelijk zijn of ze aangehouden worden.

Afgelopen zondag zou er een gevecht zijn ontstaan op straat in Stockholm, toen A$AP Rocky en zijn lijfwachten door twee mannen werden gevolgd. Dat gebeurde net voor de rapper zou optreden op het Smash-festival.

A$AP Rocky zou vorige vrijdag ook hebben opgetreden op Vestiville in Lommel. Maar hij haakte af, net voor het hele gebeuren werd afgelast wegens veiligheidsproblemen. Op 14 juli was hij ingepland op het Dour-festival. 

Meest gelezen