Videospeler inladen...

Na zeker 8 uur: technische problemen bij Facebook, WhatsApp en Instagram opgelost

De technische storing bij Facebook, Instagram en Whatsapp is voorbij. De problemen zijn afgelopen nacht opgelost geraakt, zo heeft een woordvoerder van Facebook gemeld.

Veel mensen ondervonden gisteravond technische problemen bij Facebook. Ook bij Instagram en WhatsApp, eigendom van Facebook, waren er problemen. Op Twitter en op gespecialiseerde websites om technische storingen te melden, regende het meldingen van over de hele wereld over problemen om foto's en video's op Facebook, Instagram en WhatsApp te bekijken. Gebruikers in de Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk leken het zwaarst getroffen, maar er werden ook storingen gemeld aan de Amerikaanse oostkust en in delen van Zuid-Europa en Zuid-Amerika.

"Eerder vandaag ondervonden sommige mensen en bedrijven moeilijkheden met het uploaden of verzenden van afbeeldingen, video's en andere documenten", klinkt het nu in een mededeling. "Het probleem is inmiddels opgelost en we zouden bij iedereen terug 100 procent operationeel moeten zijn."

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen