HANS PUT

Gezin met 7 kinderen dakloos na brand

Woensdagavond heeft een zware brand gewoed in een huis aan de Paalsesteenweg in Beringen, Limburg. Een gezin met 7 kinderen is dakloos.

Het vuur ontstond in één van de slaapkamers, wellicht door een brandende kaars. Toen de brandweer aankwam, sloegen de vlammen al naar buiten. Het vuur had zich vanuit de bovenverdieping naar de zolder en de nok van het dak verspreid.

Onbewoonbaar

In het huis woonde een gezin met zeven kinderen, iedereen kon tijdig naar buiten. Na het blussen bleek het huis onbewoonbaar. De burgemeester van Beringen kwam ter plaatse om een oplossing te zoeken voor het gezin. Dat kon alvast de nacht doorbrengen bij familie.

Verkeershinder

Tijdens de brand werd de drukke Paalsesteenweg een hele tijd afgesloten Dat veroorzaakte veel verkeershinder rond de op- en afritten van de E 313.

Meest gelezen