Politie houdt "Batmobiel" tegen in Laken

De Brusselse politie heeft afgelopen nacht een spectaculair voertuig doen stoppen in Laken. Het ging om een Lamborghini die omgebouwd werd tot een "Batmobiel", de wagen waarin superheld Batman rondrijdt in zijn films. In dit geval zat niet Batman achter het stuur, maar wel een rijke man uit de Arabische Emiraten.

Een Brusselse politiepatrouille heeft even met de ogen geknipperd vannacht toen ze een voertuig voorbij zag rijden dat wel heel erg leek op de "Batmobiel", de auto waarin superheld Batman zich verplaatst. In werkelijkheid ging het om een Lamborghini V10 die werd getransformeerd naar de Batmobiel. De waarde van de auto wordt geschat op zo'n twee miljoen euro. 

Arabische prins?

De politie deed het voertuig stoppen. Achter het stuur zat een man uit de Arabische Emiraten. Het zou gaan om een Arabische prins die in ons land verblijft. De politie kan echter geen informatie geven over het incident.

Het is niet duidelijk of het voertuig toegelaten is op de Belgische wegen.

De velg van de batmobiel

Meest gelezen