Vrouw onder invloed rijdt moeder en twee kinderen aan

Woensdagavond veroorzaakte een 34-jarige vrouw een zwaar ongeval in Geel, in de Antwerpse Kempen. De bestuurster van de wagen reed onder invloed van drugs een moeder en haar twee kinderen aan. De vrouw werd opgepakt en wordt vandaag nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter. 

De moeder werd samen met haar twee kinderen van 2 en 4 aangereden op de fiets door een 34-jarige bestuurster. Een van haar twee kinderen reed zelf met de fiets, het andere zat achterop bij de moeder.  Ze werden door een wagen aangereden waarbij het oudste kind weggekatapulteerd werd. De moeder en het andere kind werden meegesleurd door de wagen. Ze raakten alle drie gewond. 

Het kind dat achterop de fiets zat, mocht het ziekenhuis ondertussen verlaten. De moeder en het oudste kind blijven opgenomen in het ziekenhuis. Zij liepen verschillende breuken en mogelijk interne bloedingen op maar zouden niet in levensgevaar verkeren. 

De bestuurster testte na het ongeval postief op amfetamines. Ze werd opgepakt en wordt vandaag nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter die moet beslissen of de vrouw aangehouden blijft of niet. 

 

 

Meest gelezen