Drie ongevallen vannacht in Zwevegem, bromfietser (17) om het leven gekomen

In Zwevegem zijn afgelopen nacht drie zware verkeersongevallen gebeurd. Bij één daarvan stierf een bromfietser van 17. Hij reed aan de verkeerde kant van de weg en botste frontaal op een auto. Bij een ander ongeval raakte een autobestuurder van 21 levensgevaarlijk gewond.

Van de drie ongevallen gebeurden er twee in deelgemeente Heestert. In de Vierkeerstraat stierf een bromfietser van 17 jaar. Hij reed aan de verkeerde kant van de weg en botste frontaal op een auto. Dat gebeurde kort na middernacht. Het slachtoffer van 17 komt uit Avelgem. 

Man van 21 vecht voor zijn leven 

En er waren dus nog 2 ongevallen in Zwevegem. Langs de Kanaalweg raakte rond drie uur een auto van de weg. Die botste tegen een boom en ging verschillende keren over de kop. De bestuurder, een man van 21 uit Zwevegem, is levensgevaarlijk gewond. En ook in de Pontstraat in Heestert belandde een bestuurder vannacht met zijn auto in de gracht. Hij raakte lichtgewond.

Zwevegem, Heestert, ongevallen, dodelijk ongeval

Meest gelezen