Vrouw vrijgelaten die onder invloed moeder en twee kinderen aanreed

De vrouw die woensdagavond in Geel onder invloed van amfetamines een moeder een twee kinderen aanreed, is vrijgelaten. Ze mag voorlopig niet meer rijden en moet zich ook laten behandelen.

Het ongeval gebeurde woensdagavond. Een 34-jarige vrouw reed met haar auto in op een moeder en haar twee jonge kindjes die aan het fietsen waren. Ze was onder invloed van amfetamines. De moeder en één van haar kindjes dat zelf aan het fietsen was, raakten zwaargewond. Ze verkeren niet in levensgevaar. Het kindje dat achterop de fiets zat, raakte licht gewond en mocht het ziekenhuis al verlaten.

De bestuurder werd opgepakt. Ondertussen is ze weer vrijgelaten, maar ze moet aan strenge voorwaarden voldoen. Ze mag voorlopig niet meer rijden. Daarnaast moet ze zich ook laten behandelen en mag geen alcohol of drugs gebruiken.

Meest gelezen