AFP or licensors

27e slachtoffer gevonden van de scheepsramp op de Donau in Hongarije

In de Hongaarse stad Makad is in de rivier Donau het lichaam gevonden van een Zuid-Koreaanse vrouw. Zij is het 27e slachtoffer van ramp met een boot vol Koreaanse toeristen in Boedapest op 29 mei. Er is nu nog altijd een Zuid-Koreaanse vrouw vermist.

Het lichaam is ontdekt in Makad, een stad ongeveer 58 kilometer stroomafwaarts van de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De vrouw is geïdentificeerd als een van de Zuid-Koreaanse toeristen die op 29 mei het slachtoffer werden van een scheepsramp op de Donau in Boedapest. Toen werd hun rondvaartboot aangevaren door een cruiseschip. In totaal zijn daarbij 25 Zuid-Koreanen en twee Hongaarse bemanningsleden omgekomen.

De dodentol kan nog verder oplopen, want er is nu nog altijd een Zuid-Koreaanse vrouw vermist. 

Meest gelezen