Videospeler inladen...

Fox News verslaat feestvreugde na WK-zege VS-vrouwen, maar dat draait anders uit

Een vervelend moment op de Amerikaanse nieuwszender Fox News vanmiddag. Een verslaggever van de favoriete zender van de Amerikaanse president Donald Trump bracht verslag uit van de feestvreugde in Lyon over de Amerikaanse zege op het WK voetbal voor vrouwen, maar kreeg niet bepaald te horen wat hij had verwacht: de feestvierders scandeerden luidop "Fuck Trump".

"Er is hier zonet geschiedenis geschreven. We zijn hier in een sportcafé in Lyon. Luister maar", zegt de verslaggever. Als hij zich realiseert wat de feestvierders achter hem roepen, probeert hij de slogans te overstemmen, maar tevergeefs: de boodschap zit op antenne.

Afwachten nu of en hoe de Amerikaanse president hierop zal reageren, want het is bekend dat die kritiek op zijn persoon niet echt kan appreciëren.

Voorlopig houdt Trump het op Twitter bij officiële felicitaties aan het vrouwelijke voetbalteam van de VS.

Meest gelezen