FOTO: Marnik Aerts

E313 richting Antwerpen opnieuw open na dodelijk ongeval in Ranst

De E313 richting Antwerpen is deze voormiddag enkele uren versperd geweest door een zwaar ongeval ter hoogte van Ranst. Een auto was er ingereden op een vrachtwagen. De bestuurder van de wagen kwam daarbij om het leven. 

De politie sloot na het ongeval de opritten Grobbendonk en Massenhoven af. Al het verkeer moest via de afrit Herentals-West de snelweg verlaten. Er stond een kilometerslange file.

"De problemen waren begonnen met een ongeval eerder vanmorgen op de Antwerpse ring, daardaar ontstonden er ook files op de E313", zei VRT-verkeersanker Hajo Beeckman vanmorgen. In de staart van die file is rond 8.30 uur een autobestuurder ingereden op een vrachtwagen. De bestuurder kwam daarbij om het leven.

Even verderop, bij parking Ranst, was tien minuten eerder een ongeval tussen een bestelwagen en drie personenwagens gebeurd op de linkerrijstrook. Daarbij was er enkel blikschade. Door de ongevallen, in combinatie met de ochtendspits, viel het verkeer op de E313 richting Antwerpen volledig stil. Rond 11.30 uur was de weg weer vrij.

Meest gelezen