Het 2e seizoen loopt in 2020 op de buis.
VRT/Kris Van de Sande

Opnames van 2e seizoen "#LikeMe" zijn gestart: Karen Damen en Slongs Dievanongs maken hun opwachting

In Antwerpen zijn de opnames gestart van het tweede seizoen van "#LikeMe", de populaire Ketnet-reeks waarin Nederlandstalige hits of klassiekers in een nieuw jasje worden gestoken. De tweede reeks die volgend jaar op tv te zien zal zijn, verwelkomt ook enkele nieuwe namen als Karen Damen en Slongs Dievanongs.

In het volgende seizoen van "#LikeMe" zullen nieuwe gezichten verschijnen. Bij de jongeren doen acteurs Danny Dorland (rol van Scott) en Sali Haidara (rol van Maria) hun intrede, bij de volwassenen maken zangeressen Karen Damen, Slongs Dievanongs en Amaryllis Uitterlinden hun opwachting. Daarnaast zullen enkele andere bekende Vlamingen opduiken in de reeks: Ann Reymen en Greet Rouffaer.

In april nog stond de cast van "#LikeMe" twee keer op het podium van een uitverkochte Lotto Arena (foto), waar de acteurs voor een publiek van jong en oud de liedjes uit de serie brachten.

© VRT - Kris Van de Sande

Meest gelezen