Zing mee in film met Adam Driver en Marion Cotillard die opgenomen wordt in ons land

De Franse regisseur Leos Carax neemt vanaf half augustus tot eind september zijn nieuwe film op in ons land. Hij zoekt nog 2.000 zangers en figuranten om mee te spelen in de musical. Hoofdrolspelers zijn de Amerikaanse acteur Adam Driver (bekend van zijn rol als Kylo Ren in de laatste "Star wars"-films) en de Franse actrice Marion Cotillard (bekend van "La môme" en "De rouille et d'os"). 

De film "Annette" gaat over een provocerende stand-upcomedian (Adam Driver) en zijn vrouw, een wereldberoemde sopraan (Marion Cotillard). Hun leven neemt een nieuwe wending als hun dochter Annette geboren wordt. Het meisje heeft een unieke gave. 

De film is in het Engels en wordt bijna volledig gezongen. De opnames vinden onder meer plaats in Luik, Brussel en Brugge. Het Vlaamse castingbureau XtraZ zoekt 2.000 figuranten voor de opnames in ons land, zowel mensen die kunnen zingen als mensen die figureren zonder tekst. Wie geselecteerd wordt voor de scènes met zang, zal samen in groep met Adam Driver zingen. 

De soundtrack van de film is in handen van de Amerikaanse band Sparks, die in de jaren 70 een hit had met "This town ain't big enough for both of us". De groep werkte ook mee aan soundtracks van films als "Flashdance", "Fright Night" en "Get Crazy". 

Meer info over de casting vindt u hier.

Meest gelezen