Deadline Tax-on-web uitgesteld tot maandag

De deadline om je belastingaangite in te dienen, is uitgesteld tot maandag. Dat heeft Financiën beslist na problemen met Tax-on-web, de website om die aangifte online in te vullen. 

Gisteren en vannacht was Tax-on-web af en toe niet of moeilijk bereikbaar. "Er waren problemen met het inloggen op de website van Tax-on-web. Daarom hebben we beslist om het zekere voor het onzekere te nemen en de deadline uit te stellen", zegt Francis Adyns, woordvoerder van FOD Financiën. 

Naar de oorzaak van de problemen wordt nog gezocht. Normaal gezien moest de belastingaangifte ten laatste overmorgen binnen zijn. Maar dat wordt nu maandag 15 juli. Al ruim 2 miljoen Belgen hebben hun elektronische aangifte doorgestuurd. De laatste week voor de deadline vullen nog gemiddeld 80.000 tot 100.000 mensen per dag hun aangifte in.

Meest gelezen