Zoekactie naar vermiste schildpad Caspard in Sint-Amandsberg: "Al 40 jaar in de familie"

Schildpad Caspard uit Sint-Amandsberg is ontsnapt. Op zich lijkt dat niet bijzonder, maar het dier leefde 40 jaar bij de grootvader van de familie. Na het overlijden van de man, namen ze het dier mee naar huis.

Dochter Eva Rouselle vertelt: "Ik heb de schildpad van mijn papa geërfd die een kleine maand geleden overleed. Ik heb die altijd bij mij thuis gekend, hij hoorde echt bij ons gezin." Eva woont met haar gezin aan het Sapinièrepark in Sint-Amandsberg. Ze vermoedt dat hij het park is ingetrokken, of op een van de werven moet gekropen zijn. "Dat is natuurlijk zoeken naar een speld in een hooiberg."

Eva doet dan ook een warme oproep om mee te zoeken: "Als er mensen zijn die graag mee het park uitkammen met mij, zou dat fantastisch zijn." Deze namiddag gaan ze het Sapinièrepark en het Cirkelspark uitkammen. Iedereen is welkom om mee te zoeken.

Foto oproep schildpad

Meest gelezen