Vrouw (22) in kritieke toestand na ongeval in Lombardsijde

In Lombardsijde, bij Middelkerke, werd een vrouw op een fiets vanochtend aangereden door een auto. Auto en fiets reden in de Nieuwpoortlaan, in de richting van Nieuwpoort. De vrouw liep een schedelbreuk op en werd in kritieke toestand naar het AZ West in Veurne gebracht.

Op de Nieuwpoortlaan in Lombardsijde was er rond 10.40 uur een ongeval. Een vrouw die met de auto reed, botste tegen een vrouw op de fiets. Het slachtoffer liep een schedelbreuk op en werd in kritieke toestand overgebracht naar het AZ West in Veurne.

Negatieve ademtest

De bestuurder van de auto was een vrouw van 65 uit Moeskroen. Ze had niet gedronken. Ze verklaarde dat ze de fietser niet had gezien. Na het ongeval was ze in shock. Het slachtoffer is 22 en woont in Nieuwpoort. Door de klap kwam ze op de sporen van het vroegere traject van de kusttram terecht.

Meest gelezen