Auto slalomt door slagbomen en wordt aangereden door trein in Zele, bestuurder reed zonder rijbewijs

In Zele in Oost-Vlaanderen is een zwaar ongeval gebeurd aan een spoorwegovergang. Een trein is er op een auto gebotst. Eén van de vier inzittenden verkeert in levensgevaar. De bestuurder slalomde door de slagbomen en reed zonder rijbewijs.

Rond kwart voor zeven is aan de spoorwegovergang in Zele een auto aangereden door een trein. Het parket onderzoekt hoe het ongeval  kon gebeuren. Het bevestigt dat de auto slalomde tussen de slagbomen en dat de bestuurder, een  jonge man van 20, zonder rijbewijs reed.

Bij het ongeval raakte de bestuurder lichtgewond. Hij is voor verhoor meegenomen. De drie passagiers raakten zwaargewond. Eén verkeert er nog in levensgevaar, de twee anderen zijn stabiel.

Het spoorverkeer tussen Lokeren en Dendermonde lag urenlang stil, maar sinds 14.20 uur zijn beide sporen weer vrij.

Herbekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen