Microblogsite Twitter meer dan een uur offline na technische problemen

De microblogsite Twitter heeft vanavond bijna anderhalf uur te kampen gehad met technische problemen, waardoor gebruikers niet ingelogd geraken. Wie de site tussen 20.45 uur en 22 uur probeerde te bereiken, kreeg de melding dat "iets technisch is misgelopen".

De microblogsite Twitter is een tijdlang onbereikbaar geweest door technische problemen. Via de website downdetector.com, waarop mensen kunnen melden dat ze problemen hebben met websites, zijn sinds 20.45 uur Belgische tijd al bijna 50.000 meldingen binnengekomen. Omstreeks 22 uur waren de problemen verholpen.

Het lijkt erop dat er niet enkel in ons land problemen zijn geweest. Op de website waren ook meldingen binnengekomen uit onder meer de Verenigde Staten, Europa en Japan.

Wie naar de site van Twitter surfte, kreeg de melding: "Er is een technische fout opgetreden." Onder de melding stond geschreven: "Bedankt voor het opmerken - we gaan het zo spoedig mogelijk oplossen." Dat is intussen gebeurd.

Meest gelezen