2018 Invision

Rapper A$AP Rocky annuleert concerten in juli en komt dus niet naar Dour en Tomorrowland

A$AP Rocky annuleert zijn concerten voor deze maand. Komende zondag had de Amerikaanse rapper op het hoofdpodium van Dour moeten staan. Hij wordt vervangen door Schoolboy Q, laat Dour weten. A$AP Rocky stond ook op de affiche van Tomorrowland. Rocky zit momenteel in de gevangenis in Zweden waar hij belandde na een vechtpartij.  

A$AP Rocky zegde zijn optreden op Festiville in Lommel eind juni ook af. "Ik treed niet op vandaag vanwege problemen over de veiligheid en infrastructuur", tweette hij toen. De rapper zit nu voor onbepaalde tijd in de cel. "Omdat hij zichzelf verdedigde", stelt zijn management aan het Spaanse festival Sónar waar hij ook zou optreden.

Dour heeft alvast vervanging gezocht voor A$AP Rocky die zondag van 23.15 uur tot iets na middernacht op het hoofdpodium zou staan. De Amerikaanse rapper Schoolboy Q neemt het over. A$AP Rocky prijkte op de affiche van Tomorrowland, op zondag 21 juli. Dat feestje gaat ook niet door.

Meest gelezen