Videospeler inladen...

Student zkt. geld - Kasper, Wout en Miel brouwen bier tijdens hun studies: "Als 20-jarige word je niet serieus genomen"

Drie kwart van de Vlaamse studenten verdient deze zomer zakgeld met een vakantiejob. Studenten van de Arteveldehogeschool zochten voor VRT NWS vijf verhalen van jongeren die op een andere manier het gevecht met centen aangaan. Vandaag aflevering 1: de student-ondernemers. 

Terwijl hun medestudenten op café zaten, stampten Kasper, Miel en Wout - alledrie studenten handelswetenschappen - een brouwerij uit de grond. Een zot idee tijdens een avond op kot werd zo werkelijkheid. Ook Amélie weet wat gedaan. Tussen de lessen en examens door bakt de studente milieuwetenschappen haar eigen vegan desserts. Goede begeleiding vanuit de opleidingen is wel essentieel.

De combinatie van een eigen zaak én studeren is best pittig

Bekijk hieronder de getuigenis van de student-ondernemers:

Videospeler inladen...

Morgen: Tess, die stopte met haar studies om zich toe te leggen op de virtuele munt bitcoin. 

Meest gelezen