Videospeler inladen...

Student zkt. geld - Matti verdient haar geld met foto's op Instagram: "Dit is een million dollar business"

Drie kwart van de Vlaamse studenten verdient deze zomer zakgeld met een vakantiejob. Studenten van de Arteveldehogeschool zochten voor VRT NWS vijf verhalen van jongeren die op een andere manier het gevecht met centen aangaan. Vandaag aflevering 4: de influencer. 

Matti (21) kan een Sportpaleis vullen met haar Instagramvolgers. Als ze de juiste producten in haar posts op sociale media promoot, brengen die 20.000 volgers haar heel wat geld op. Maar hoeveel precies? Daarover wordt in "het wereldje" niet openlijk gepraat. De prijs wordt opdracht per opdracht bepaald. Maar van influencen haar beroep maken, dat ziet de studente communicatiemanagement niet zitten. 

Ik verdien niet elke maand 5.000 euro

Bekijk hieronder de getuigenis van Matti:

Videospeler inladen...

Morgen: Lore, die ervoor kiest om gratis te werken deze zomer. 

Meest gelezen