Videospeler inladen...

Student zkt. geld - Lore gaat gratis werken in India en Oeganda: "Ik zal mezelf een paar keer tegenkomen"

Drie kwart van de Vlaamse studenten verdient deze zomer zakgeld met een vakantiejob. Studenten van de Arteveldehogeschool zochten voor VRT NWS vijf verhalen van jongeren die op een andere manier het gevecht met centen aangaan. Vandaag aflevering 5: de vrijwilliger.

Lore (24) doorkruist deze zomer de wereld om te werken. Ze gaat een maand naar India om mee een schooltje te bouwen en een maand naar Oeganda om er medische hulp te geven. Daar krijgt ze geen loon voor. Meer zelfs, het kost haar veel geld. Lore kiest bewust voor vrijwilligerswerk, boven een studentenjob.

Ik wil de cultuur leren kennen en kijken waar mijn grens ligt

Bekijk hieronder de getuigenis van Lore:

Videospeler inladen...

Meest gelezen