Videospeler inladen...

Voetganger sterft bij ongeval met vluchtmisdrijf in Brussel: "Goede hoop dat we dader zullen vinden"

Vanochtend vroeg is een voetganger aangereden door een voertuig in de buurt van het Rogierplein in Brussel. Het slachtoffer is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. De bestuurder heeft vluchtmisdrijf gepleegd en wordt momenteel opgespoord.

"Het verkeersongeval vond plaats rond 4.45 uur in de buurt van het Rogierplein," bevestigt woordvoerder Olivier Slosse van de politiezone Brussel-Hoofdstad-Elsene. De automobilist reed het slachtoffer aan in het centrum van de hoofdstad en pleegde daarna vluchtmisdrijf. "Er is nu een onderzoek gestart om de bestuurder van het voertuig te identificeren. Onder meer aan de hand van camerabeelden wordt de automobilist opgespoord."

De automobilist wordt opgespoord aan de hand van camerabeelden
De Brusselse politie

Een mobiliteitsexpert is na de feiten naar de plek van het ongeval gegaan. De precieze omstandigheden moeten nog worden vastgesteld. Een veiligheidszone is ingesteld.

Bekijk hieronder de reportage uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen