Videospeler inladen...

Giuliani: "Als uw land zaken doet met Iran, doet u zaken met massamoordenaars"

Sinds de Amerikaanse president Donald Trump de VS terugtrok uit het akkoord met Iran zijn de relaties tussen de twee landen van kwaad naar erger geëvolueerd. Trump is ervan overtuigd dat Iran aan een atoomwapen werkt, ook al spreken inspecties dat tegen. De conservatieve ex-burgemeester van New York Rudy Giuliani is de persoonlijke advocaat en adviseur van Trump. En Giuliani is ook al jaren kind aan huis bij de Iraanse oppositie. Hij zit mee aan de knoppen van het harde anti-Iranbeleid van Trump. Onze reporter Jens Franssen sprak met hem.

Bekijk hieronder het interview van onze reporter Jens Franssen met Rudy Giuliani:

Videospeler inladen...

Midden-Oosten-experte Carolien Roelants geeft meer duiding in "Terzake":

Videospeler inladen...

Meest gelezen