Videospeler inladen...

Klanten van Braziliaanse supermarkt vinden cocaïne in dozen waspoeder

Enkele inwoners van de wijk Ermelino Matarazzo in de Braziliaanse miljoenenstad São Paulo keken raar op hun neus toen ze wat van hun pasgekochte waspoeder in de machine wilden doen. Het pak bleek geen poeder maar een compact blok te bevatten van een verdacht uitziende substantie. Cocaïne, zo bleek na onderzoek door de politie.

Heel wat klanten waren naar de supermarkt gegaan om waspoeder, dat in de aanbieding was. Kort daarna liepen twee meldingen binnen bij het politiekantoor.

De agenten stelden vast dat het om cocaïne ging en begonnen de winkel in het oog te houden.

Drie werknemers en de zaakvoerder konden op heterdaad betrapt worden toen ze meer dan 30 dozen waspoeder in een bestelwagen aan het laden waren. De zaakvoerder probeerde nog te ontkomen met de bestelwagen, maar had een aanrijding en werd gevat. De politie nam 80 kilogram cocaïne in beslag.

Videospeler inladen...

Meest gelezen