Radio 2

Man wil hulp bieden aan autobestuurder op pechstrook, maar wordt overvallen

In Menen is een man overvallen toen hij hulp wou bieden aan een automobilist op de pechstrook. Hij werd gedwongen geld af te halen in twee bankautomaten.

De man wou vanuit Menen de E17 oprijden richting Kortrijk, via de oprit aan de Lar. Maar hij is gestopt voor een auto op de pechstrook. Hij wou die mensen helpen, maar toen hij uitstapte sprong er een gewapende man uit die auto en die verplichtte hem om terug in zijn bestelwagen te stappen én geld af te halen.

2.000 euro buit

Het slachtoffer is met de dader naar Kortrijk gereden, om daar 500 euro af te halen. De tweede dader volgde hen al die tijd in de wagen. Maar die 500 euro was wellicht niet genoeg, want daarna heeft het slachtoffer ook nog eens 1500 euro moeten afhalen in Harelbeke. 

Daarna is de dader terug in de wagen van z'n kompaan gesprongen. De twee reden wellicht met een wagen met valse nummerplaat. Het is ook niet duidelijk of het geweer echt was of niet. De politie onderzoekt de zaak en bekijkt nu de camerabeelden ter hoogte van de oprit in Menen.

Meest gelezen