Videospeler inladen...

Dode bij verkeersongeval in Destelbergen

Bij een verkeersongeval in Destelbergen is vanmorgen een jongeman van 20 om het leven gekomen. De wagen waarin hij zat, geraakte van de weg en botste op een elektriciteitspaal.

Het slachtoffer reed met drie leeftijdsgenoten mee in een wagen die van de Gentse Feesten kwam en richting Dendermonde reed. Rond 8u30 ging het na een S-bocht op de Dendermondesteenweg in Destelbergen mis. De bestuurder verloor op het natte en gladde wegdek de controle over het stuur en knalde met zijn auto op een elektriciteitspaal.

De hulpdiensten kwamen meteen ter plaatse, maar voor één inzittende kwam alle hulp te laat. Een andere passagier raakte levensgevaarlijk gewond. De bestuurder en een derde passagier raakten lichtgewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De Dendermondesteenweg werd afgesloten voor het verkeer. Het parket heeft een verkeersdeskundige ter plaatse gestuurd om de precieze omstandigheden te onderzoeken.

Bekijk hieronder beelden van na het ongeval:

Videospeler inladen...

Meest gelezen