Wereldrecord Grootste Croque Hawaï verbroken tijdens Gentse Feesten

Tijdens het stuntfeest Batastunt op de Gentse Feesten werd het wereldrecord Grootste Croque Hawaï verbroken. The Starlings waren ook van de partij en brachten de gigantische croque Hawaï op smaak met extra veel ketchup en mayonaise.

De reuzencroque is 2 op 3 meter groot. Daarvoor hebben ze 500 plakjes ham, 1.000 sneetjes brood, 18 kilo gemalen kaas en 12 blikken ananas gebruikt. Om de croque langs twee kanten te bakken, moest de enorme bakplaat ook omgedraaid worden. Dat was moeilijk, maar uiteindelijk lukte het toch, met de hulp van een grote kraan.

The Starlings

Zangduo The Starlings, bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut, was ook van de partij. Zij mochten de gebakken croque dresseren met ketchup en mayonaise. Daarna mochten alle aanwezigen aanschuiven voor een stukje record-croque.

Meest gelezen