Videospeler inladen...

Twee doden bij een zwaar ongeval op de E40 in Nevele

Op de E40 zijn deze voormiddag twee ongevallen gebeurd. In Nevele vielen twee doden bij een botsing tussen een personenauto en een vrachtwagen. Eerder op de ochtend stond een file in de andere richting, na een ongeluk met een mobilhome en een personenwagen, met gelukkig enkel blikschade.

Op de E40 in Nevele is deze voormiddag een zwaar ongeluk gebeurd in de richting van het binnenland. Een personenauto had pech en viel stil op de rechterrijstrook van de snelweg, op een plaats waar geen pechstrook is. Een vrachtwagen die pal achter de auto reed, kon niet meer stoppen en heeft de auto zo'n 100 meter meegesleurd. De 2 inzittenden, een ouder echtpaar, hebben de aanrijding niet overleefd.

Eerder op de ochtend stond er in de andere richting, naar de kust, lange tijd meer dan 10 kilometer file na een ongeluk met een mobilhome en een personenwagen, met alleen blikschade. Door het ongeluk kon er lange tijd maar één van de drie rijstroken gebruikt worden. Rond de middag waren de gevolgen van dat ongeluk afgehandeld.

Bekijk hieronder het verslag van "Het journaal."

Videospeler inladen...

Meest gelezen