Hooiwagen vat vuur ter hoogte van tankstation langs Brusselse Ring

In Ruisbroek is vanmiddag een aanhangwagen die geladen was met hooi in de vlammen opgegaan. De wagen stond aan de ingang van de parking en het tankstation dat daar naast de ring ligt. De brandweer kwam massaal ter plaatse om het vuur te bedwingen.

Het was rond 13u vanmiddag dat de chauffeur opmerkte dat zijn aanhangwagen brandde. Hij zette zich meteen aan de kant maar slaagde er niet meer in om het vuur zelf te blussen. De brandweer kwam massaal ter plaatse en zal waarschijnlijk nog enkele uren nodig hebben om het vuur volledig te doven. Om zeker te zijn dat het vuur volledig uit is, moet al het hooi van de wagen worden gehaald en open getrokken worden. 

Verkoeling

Intussen is het tankstation niet bereikbaar. De medewerkers van het tankstation delen drank uit aan de brandweerlui die in volle hitte het vuur moeten blussen.

Meest gelezen