Videospeler inladen...

Rudi Vranckx licht tipje van de sluier van nieuwe reeks "Tussen oorlog en leven"

Rudi Vranckx werkt aan een nieuwe reeks voor Eén. In "Tussen oorlog en leven" neemt Vranckx in elke aflevering twee gasten mee naar oorlogsgebied.

De conflicten van onze tijd die de wereld verscheuren: die gaat Rudi Vranckx opzoeken voor een nieuwe tv-reeks. Daarvoor neemt hij deze keer telkens twee gasten mee. Dat kondigde de VRT-conflictjournalist vandaag aan op zijn socialemedia-accounts.

"Het zijn mensen die ik heel erg respecteer", aldus Vranckx. "Ik hoop dat we samen kunnen tonen dat in oorlog mensen altijd overleven. Als ik iets heb geleerd, dan is het dat wel. En ik hoop ook een beetje dat zij mij van alles gaan leren." De namen van de gasten blijven nog even een verrassing.

"Tussen oorlog en leven" zal worden uitgezonden op Eén. Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Meest gelezen