Videospeler inladen...

Tongerse magistraat aangevallen in gevangenis

De magistraat uit Tongeren die begin deze maand is aangehouden  op verdenking van schriftvervalsing en witwaspraktijken, is aangevallen in de gevangenis van Antwerpen. Het parket bevestigt dat het een onderzoek is gestart naar slagen en verwondingen.  

De substituut-procureur bij de rechtbank van Tongeren werd begin juli aangehouden. Hij zou samen met zijn partner gesjoemeld hebben met oldtimers. De vrouw, ook rechter in Tongeren, werd vrijgelaten onder voorwaarden, maar hij moest in de cel blijven voor witwaspraktijken, schriftvervalsing en fraude.  

Nu blijkt dat hij vorige vrijdag zwaar werd aangevallen in de gevangenis van Antwerpen. Het parket opende een onderzoek naar slagen en verwondingen en het gevangeniswezen laat weten dat "de gepaste maatregelen zijn getroffen". 

Meest gelezen