Peuter van 2 uit Oostakker verdronken in zwembad

In Oostakker, bij Gent, is gisteren een 2-jarige peuter verdronken in een zwembad. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt de Gentse politie. Rond 20 uur kregen de hulpdiensten een oproep binnen dat de jongen vermist was. Daarop is een zoekactie gestart, waarna het kindje levenloos gevonden werd in een zwembad.

Het was gisteren al na 20 uur toen de Gentse politie een oproep binnenkreeg dat een peuter van twee uit Oostakker, bij Gent, vermist was. De politiediensten startten meteen een zoekactie op, waarna het kindje niet veel later gevonden werd in een zwembad.

De hulpdiensten hebben de peuter nog proberen te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Hij overleed ter plaatse. Het parket onderzoekt nu wat er precies gebeurd is. Wellicht gaat het om een ongeval. 

Meest gelezen