VRT

Zwaar verkeerongeval op A12 in Willebroek afgehandeld, nog verkeershinder 

Het zware verkeersongeval op de A12 in Willebroek richting Antwerpen is afgehandeld, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Maar er is nog hinder, je staat nog 45 minuten in de file. Deze voormiddag kwam een autobestuurder om het leven na een zware botsing met een vrachtwagen. Door het ongeval waren alle drie de rijstroken versperd. Teams van de civiele bescherming en het Rode Kruis zijn ter plaatse om mensen in de file te beschermen tegen de hitte. 

Het zware verkeersongeval op de A12 in Willebroek richting Antwerpen is afgehandeld, meldt het Vlaams verkeerscentrum. Maar dat betekent niet dat de weg nu helemaal vrij is: bestuurders moeten nog rekening houden met 45 minuten vertraging. Wie nu van Brussel naar Antwerpen moet, kan dus het best de E19 nemen.

Om 10.49 uur kwam de oproep binnen voor een ongeval op de A12 in Willebroek, ter hoogte van dancing Carré. Een personenwagen kwam daar onder een vrachtwagen terecht. De bestuurder van de wagen is overleden.

Het ongeval veroorzaakt verkeershinder op de A12 richting Antwerpen. Alle drie de rijstroken waren afgesloten. 

Donderdag is het op de A12 richting Antwerpen druk door kampeerders die onderweg zijn naar het festival Tomorrowland in Boom. 

De civiele bescherming en het Rode Kruis zijn ter plaatse om mensen die vastzitten onder meer van drinkwater te voorzien.

Meest gelezen