Videospeler inladen...

Vrouw (66) sterft op camping in Middelkerke, "onwel geworden door de hitte"

Op een camping in Middelkerke is gisterennamiddag een vrouw van 66 gestorven. Ze zat in een tuinstoel in de volle zon, toen ze plots onwel werd. Volgens de politie gaat het om een overlijden door de hitte.

Een vrouw van 66 uit Waterloo is gisteren gestorven op camping Marva I in Middelkerke. Volgens de politie gaat het om een overlijden als gevolg van de hitte.

"De oproep kwam binnen rond 17 uur in de namiddag", vertelt Frank Delva van de politiezone in Middelkerke. "De vrouw zat voor haar caravan in een tuinstoel in de volle zon. Plots zag de buurvrouw dat het slachtoffer onwel werd. Zij heeft de hulpdiensten gebeld. De mugartsen hebben de vrouw proberen te reanimeren, maar dat is helaas niet gelukt."

Bekijk hieronder het verslag van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen