17-jarige fietsster levensgevaarlijk gewond in Bouwel

In Bouwel (Grobbendonk) gebeurde zaterdagavond laat een zwaar ongeval. Een meisje van 17 was met enkele vrienden op weg naar een fuif. Toen ze de rijbaan wilden oversteken, kon een auto een aanrijding niet meer vermijden. 

Het ongeval gebeurde rond 23 uur zaterdagavond op de weg tussen Bouwel en buurgemeente Herenthout, in de Antwerpse Kempen. Bij het oversteken van de rijbaan kon een wagen de aanrijding niet meer vermijden. Het slachtoffer van 17 jaar uit Nijlen kwam zwaar ten val en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

De andere jongeren uit de groep bleven ongedeerd. De weg tussen Bouwel en Herenthout was een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Volgens de politie had de 22-jarige autobestuurder niet gedronken en zou hij volgens getuigen ook niet te snel gereden hebben. 

Meest gelezen