Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Drie mensen gedood bij schietpartij in Zuid-Frankrijk

Bij een schietpartij in het zuiden van Frankrijk, zijn zondagavond drie mensen omgekomen. Een persoon raakte gewond. Het drama speelde zich rond half 9 af aan een benzinestation in het plaatsje Ollioules, niet ver van Toulon. 

De schietpartij zou mogelijk een afrekening zijn binnen het drugsmilieu. Twee van de drie dodelijke slachtoffers zijn jongeren uit de buurt, die bij de lokale politie bekendstonden. Dat heeft de burgemeester van Ollioules laten weten. Het lijkt erop dat zij het doelwit waren van de schietpartij.

Maar bij het afvuren van de schoten raakten enkele kogels ook twee toeristen die op een scooter zaten en toevallig in de buurt waren. De bestuurder kreeg een kogel in de rug en raakte zwaar gewond. Zijn vrouwelijke passagier overleefde de verdwaalde kogels niet. Beiden zouden de Franse nationaliteit hebben.

Meest gelezen