Videospeler inladen...

Marina Wally (62) springt net als haar vader "uit een vliegmachien"

In Moorsele, in West-Vlaanderen, is Marina Wally, net als haar vader Eddy Wally destijds, "uit een vliegmachien gesprongen". De sprong was een cadeautje van de organisatoren van Kamping Kitsch Club, een festival eind augustus in Kortrijk. Marina zal er op het hoofdpodium staan.

De parachutesprong was een verrassing door de organisatoren van het festival Kamping Kitsch Club waar ze eind augustus zal optreden en een knipoog naar één van de grootste hits van haar vader: "Ik spring uit een vliegmachien".

Marina Wally is 62, dat is exact dezelfde leeftijd als haar vader toen hij zelf zijn eerste parachutesprong maakte. Onderweg naar beneden zong ze zijn hit uit volle borst. 

Bekijk hieronder Marina Wally tijdens haar sprong:

Videospeler inladen...

Meest gelezen