Instagrampagina Ekaterina Karaglanova

Lijk van Russische influencer in koffer gevonden, dader opgepakt

Een populaire Russische blogster die vooral over beautythema's en reizen schreef, is in Moskou het slachtoffer van een misdaad geworden. Het levenloze lichaam van de 24-jarige Ekaterina Karaglanova is in een zwarte koffer aangetroffen. De politie meldt dat de dader is opgepakt.

De 24-jarige Russische blogster Ekaterina Karaglanova is vermoord in haar appartement in Moskou. De vrouw werd de keel overgesneden en daarna is haar lijk opgeborgen in een koffer. Volgens de politie was ze ook in de borststreek gestoken met een mes.

De dader werd opgespoord en is opgepakt, zo meldt de politie volgens het agentschap Interfax. Het gaat om een man die in 1986 is geboren.

Over de achtergrond is nog niets duidelijk. Sommige media speculeren over een passionele moord door jaloersheid. Het lichaam van de blogster is zaterdag door de politie aangetroffen, nadat de verhuurder van haar appartement hen ingelicht had dat hij haar niet kon bereiken.

Meest gelezen