Opmerkelijk "The lion king"-duet: man krijgt muzikale ondersteuning van… een ezel

Er is de laatste weken opnieuw geen ontsnappen aan "The lion king", nadat sinds midden juli de live-actionversie van de Disneyklassieker uit 1994 in de bioscoopzalen verschenen is. En blijkbaar zijn het niet alleen de mensen die zich door deze remake laten ontroeren. Toen Travis Kinley uit Sumter, in de Amerikaanse staat South Carolina, eind vorige week het openingsnummer uit "The lion king", "Circle of life", aanhief, kreeg hij plots muzikale ondersteuning uit een eerder onverwachte hoek. Zijn ezel Nathan bleek immers ook erg gecharmeerd door de intussen legendarisch geworden melodie.

Het feel good-filmpje werd intussen meer dan 3 miljoen keer bekeken op Facebook en meer dan 60.000 keer gedeeld. Het werd dan ook wereldwijd door diverse nieuwsmedia opgepikt.

"Het verbaast me dat het filmpje op zo’n korte tijd zo populair geworden is. Ik leer momenteel dan ook erg veel bij over de term 'viraal gaan'", reageerde Kinley, die duidelijk even verbaasd was over het succes van zijn filmpje, als over de reactie van de ezel:

Kinley: "Wat ik nog het meest gewaardeerd heb, is dat de originele zanger van het lied (De Zuid-Afrikaanse producer en componist Lebo M. nam de zinnen in de zoeloetaal voor zijn rekening, red) ook gereageerd heeft. Een betere reactie kan ik me niet voorstellen. Wat zou ik graag met hem dit moment delen. Dat zou pas de max zijn!"

"Dit is alvast het zotste wat ik ooit meegemaakt heb in mijn Facebookcarrière", aldus Kinley nog.

Meest gelezen