Videospeler inladen...

Nieuwe wolvenroedel in Pairi Daiza voorgesteld aan het publiek

In dierenpark Pairi Daiza zijn vandaag negen nieuwe wolven voorgesteld aan het publiek. Het is de tweede roedel in het park. De dieren in kwestie zijn vorig jaar al aangekomen in het park, maar verbleven tot nog toe achter de schermen.

Het Duits-Franse wolvenkoppel heeft vorig jaar al vier kleintjes gekregen. In mei zijn er nog eens drie jongen bij gekomen. Sinds vandaag zijn ze te bezichtigen door het publiek. De negen wolven vormen de tweede roedel in het park. Sinds juni was er al een kleinere roedel van drie Europese wolven.

In onderstaande video zijn ook geiten te horen. Het gaat om angorageiten die in de buurt van de wolven hun territorium hebben. Voor alle duidelijkheid: de dieren zijn uiteraard van elkaar gescheiden.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen