AFP or licensors

Zesvoudige moord in Kroatische hoofdstad Zagreb

De Kroatische hoofdstad Zagreb is opgeschrikt door een zesvoudige moord. De zoektocht naar de dader draait op volle toeren, maar bleef voorlopig zonder resultaat, zo melden diverse Kroatische media.

Volgens de eerste bevindingen van de politie heeft een man donderdagavond zes leden van een gezin doodgeschoten. Het gaat om drie vrouwen, twee mannen en een zesjarig kind. Hij handelde waarschijnlijk uit jaloezie en sloeg na de moordpartij op de vlucht. Een zeven maanden oude baby werd nadien ongedeerd in hetzelfde gebouw in de stad teruggevonden, dat verklaarde politiechef Marko Rasic. Kroatische media berichtten dat zwaarbewapende politieagenten de hele stad uitkammen, op zoek naar de dader. Vrijdagochtend wordt de zoektocht uitgebreid naar het hele land.

Meest gelezen