Politie ontdekt vaten drugsafval in fout geparkeerde bestelwagen

In Ravels heeft de politie gisteravond een lading drugsafval ontdekt in een bestelwagen. De bestelwagen stond fout geparkeerd op het gemeenteplein. Omdat daar een podium voor een muziekfestival moest worden opgebouwd, moest de bestelwagen worden weggesleept. De politie heeft toen het drugsafval ontdekt.

De politie van Ravels werd gisteren opgeroepen om een witte bestelwagen te controleren die fout geparkeerd stond op het gemeenteplein. Op het plein was een tijdelijk parkeerverbod ingesteld omdat er een podium gebouwd moest worden voor een muziekfestival.

"Toen de politie het geparkeerde voertuig wilde controleren, dook ook de eigenaar of de chauffeur van de bestelwagen op", vertelt burgemeester Walter Luyten (CD&V). "Maar die ging plots lopen, toen hij de politie zag."

In de laadruimte van de wagen troffen de agenten verschillende vaten drugsafval aan of producten om drugs te maken. "We hebben nog een speurhond ingezet om de eigenaar of de chauffeur van de bestelwagen te vinden, maar die was spoorloos", besluit Luyten.

Meest gelezen